Címlap Kétbodony SE Menetrend
Ma 2021. február 28., vasárnap, Elemér napja van.
Holnap Albin napja lesz.
Menetrend PDF Nyomtatás E-mail
Szervezetek / Klubok - Kétbodony SE

A Mohora húzta be a félévi elsőséget a Megyei III. osztály Közép csoportjában


Stefán Antal 2014.11.05.00:34
Az őszi bajnok csatában tudott nyerni, szép skalpot gyűjtött be a Hont, két pontvesztés után győzött ismét a Kétbodony, kiütötte ellenfelét a Csitár, nagy csatában húzta be a sikert a Nógrádsipek, hozta a kötelezőt a Szent Imre DSE.

Mohora–Ipolytarnóc 1-0 (0-0)

gól: Oláh T. (82.)

Rangadóhoz méltó, szoros összecsapást láthatott a kilátogató nagyérdemű. Az első félidőben akadtak lehetőségek mindkét kapu előtt, de gól nem esett. A fordulás után sokáig állt a patthelyzet, de az idei első bajnokiján csereként beálló Oláh Tibor nem sokkal a lefújás előtt egy büntetőrúgással eldöntötte a három pont sorsát. Győzelmével biztossá vált, hogy a mohoraiak az őszi szezon bajnokai.


Hont–Szécsény II. 1-0 (1-0)

gól: Dombai V. (7.)

A forduló legnagyobb meglepetését okozta a Hont. A hazaiak nem sokáig teketóriáztak és már a hetedik percben megszerezték a vezetést Dombai jóvoltából. A hátralévő időben próbált kezdeményezni a szécsényi alakulat, de nem jártak sikerrel. Hiába voltak mezőnyfölényben, ez meddőnek bizonyult és a vendéglátó gárda teljesen megérdemelten tartotta otthon a pontokat.


Kétbodony–Ipolyszög 5-2 (3-2)

piros lap: Tóth J. (51.–Ipolyszög)

gól: Bartyik R. (4.), Meló Zs. (10.), Kovács R. (18., 70., 83.) ill. Záborszky F. (24.), Takács G. (32.)

Sok gólos meccsen abszolválta a papírformát a címvédő. A bodonyiak gyorsan háromgólos fórba kerültek, de a pauzáig egyetlen találatra zárkóztak fel az ipolyszögiek. A térfélcsere után emberhátrányba kerültek a látogatók és az utolsó húsz percre elfáradtak, a meccs embere, Kovács Róbert pedig újabb két góljával bebiztosította a Kétbodony győzelmét.


Csitár–Ludányhalászi 8-0 (3-0)

gól: Bozány G. (23., 42., 46., 72.), Rados L. (29., 49.), Kelemen A. (51.), Komjáti I. (64.)

Nem okozott nehézséget az esélyesebb csitáriaknak hozni a kötelezőt a sereghajtó Ludányhalaszi ellen. A vendéglátók már az első 45 perc után megnyugtató, 3-0-ás vezetésnél mehettek szusszanni, majd a második félidőben sem álltak le, és végül Bozány vezérletével kiütéses, nyolcgólos sikert arattak.


Nógrádsipek-Ipolyvece 4-2 (1-0)

gól: Varga F. (9.), Bangó A. (69., 86.), Oláh B. (72.) ill. Pásztor G. (68.), Dusicza D. (88.)

Viszonylag gyorsan, már az első tíz percben megszerezték a vezetést a sipekiek. Ekkor senki nem gondolta, de majd egy órás gólcsend következett, így érkeztünk el a 68. percig, amikor Pásztor góljával egalizált az Ipolyvece. A vendégek azonban nem örülhettek sokáig, hiszen egy perc múlva már ismét a házigazdáknál volt az előny, sőt rövid időn belül újabb kétszer mattolták a látogatók hátsó alakzatát. Nem sokkal a hármas sípszó előtt még kozmetikáztak a veceiek, de így sem tudták igazán megnehezíteni a Nógrádsipek dolgát.


Szent Imre DSE–Nógrádmarcal 3-0 (2-0)

gól: Remák N. (17.), Oláh R. (29.), Sándor Sz. (79.)

Már ez első félórában lerendezte a pontok sorsát a Szent Imre DSE, így hamar megnyugtató fórra tettek szert az előzetesen esélytelennek tartott riválissal szemben. A maradék időben egyenrangú partner volt a Nógrádmarcal, de a végén ismét egy hazai gól következett, így simán zsebelték be a pontokat a házigazdák.


A bajnokság aktuális állása:

A Megyei III. osztály középcsoportjának harmadik forduló játékosa: Bartyik Róbert
Ipolyvece–Kétbodony 2-3 (1-1)

gól: Medve Sz. (23.), Csejk B. (54.) ill. Bartyik R. (20., 57., 86.)

Izgalmas találkozón van túl a két együttes. A döntetlent hozó első félidő után a második játékrész elején a hazaiak szerezték meg a vezetést, de örömük nem tartott sokáig, hiszen a mérkőzés hőse, Bartyik Róbert azonnal egyenlített, majd a hajrában saját és csapata harmadik gólját megszerezve megnyerte a találkozót a Kétbodonynak.

A Kétbodony játékosa mesterhármassal segítette együttesét az Ipolyvece elleni 3-2-es győzelemhez.

- Gratulálok a fontos győzelemhez! Hogyan emlékszik vissza a 90 percre?

- Köszönöm a gratulációt a csapat nevében is, valóban fontos győzelem volt, mivel a veceiek több csapat dolgát is meg fogják nehezíteni hazai környezetben. Nehéz mérkőzésre számítottunk, így igyekeztünk minél több párharcot megnyerni, ami többé-kevésbé sikerült is. Ellenfelünk inkább hosszú indításokkal próbált a védelmünk mögé kerülni, de gyors csatáraikat a védelmünk sikeresen semlegesítette, a góljaikat sem így szerezték végül. Úgy gondolom, hogy a szoros eredmény ellenére mi irányítottuk a találkozót, több tetszetős támadást is vezettünk, míg ellenfelünknek a kontrái és pontrúgásai voltak veszélyesek. A harmadik gólom volt a legszebb, ami egy szép akció révén született, egy remek Kutnyik centerezés után Melo Zsolti készítette le a labdát, amit a kapu bal oldalába sikerült vágnom. Erre szerencsére már nem tudott válaszolni az Ipolyvece, így megszereztük a győzelmet.

- Jó formában kezdte az idényt gólszerzés terén. Még az is lehet, hogy átveszi Melo Zsolt szerepét?

- Egyáltalán nem kívánom átvenni Zsoci szerepét, neki is fognak jönni a gólok... Most egy kicsit jobban figyelnek rá a védők, így több terület marad nekünk a középpályán, ennek az eredménye, hogy most nekem jöttek a gólok. De szerencsére nálunk mindegy ki lövi a gólokat, remek kis csapatunk van, mindenki kiveszi a maga részét a győzelmekből, a vezetőktől a cserejátékosokig, ennek a tavalyi bajnoki cím a legjobb bizonyítéka!

- Címvédőként ebben az évadban milyen szereplést vár csapatától? Egyértelműen az újabb bajnoki elsőség a cél?

- Szeretnénk minél tovább kitolni veretlenségünket, ha ez bajnoki címet jelent majd, akkor azt kellőképp meg fogjuk ünnepelni... Természetesen szeretnénk legalább a dobogón végezni, ami szerintem egyáltalán nem lehetetlen küldetés és egy címvédésnek nagyon tudnánk örülni.

- Vasárnap a tök utolsó Nógrádmarcalt látják vendégül. Papíron nem lehet kérdés a siker. Milyen különbségű győzelemre számít?

- Remélem hétvégi ellenfelünk sportszerű lesz és ellátogat hozzánk... Valóban mi vagyunk az esélyesei a meccsnek, bízom benne, hogy nagyobb arányú győzelmet tudunk aratni, nem lebecsülve természetesen a marcali csapatot. Köszönöm a megkeresést és további sok sikert kívánok a munkátokhoz. Jó, hogy innen mindent megtudhatunk a megyei fociról. Üdvözlöm az olvasókat, hajrá Bodony!


A 2013/2014-es évad végeredménye:

megye 3 Közép Nógrád
Góllövő lista
1. Meló Zsolt Kétbodony SE           31 góllal (GÓLKIRÁLY
2. Pásztor Gábor Ipolyvece TE       28 góllal
                  3. Oláh Tibor Mohora SE                27 góllal

MEGYE III. KÖZÉP CSOPORT

Bajnok a KÉTBODONY SE

60 pont, 19 győzelem, 3 döntetlen, 0 vereség, 83:22-es gólkülönbség

2013 a kétbodonyi labdarúgócsapat igazi nagy éve

Az év folyamán lejátszott bajnoki és kupa mérkőzéseken az együttes húsz győzelmet szerzett, két összecsapás döntetlen eredménnyel zárult, és csupán egyetlen vereséget könyvelhetett el.

Hazai pályán, kivétel nélkül, minden mérkőzését megnyerte. A 2013-2014-es bajnokság őszi szakaszának első helyét veretlenül szerezte meg.

SZÉP VOLT FIÚK ! HAJRÁ KÉTBODONY !

                                                                  Glózik László        

Melo 3-gólja Bujáknak!!! MAGYAR KUPA 2013.11.24.

Tetszik ·  · Megosztom · Feliratkozás YouTube-ra · Tegnap, 17:06,YouTube használatával · 


Kétbodony veretlen listavezetőként vonul téli szünetre


Így néz ki féltávnál a tabella:

Góllövő lista
   1. Meló Zsolt Kétbodony SE           23 góllal
   2. Bolyós Bence Ipolytarnóc SE    13 góllal
   3. Pásztor Gábor Ipolyvece TE      11 góllal
nogradifoci 2013.12.11.00:03
A csapat gólzsákja, Meló Zsolt osztotta meg velünk gondolatait a jól sikerült ősz kapcsán.

- Gratulálok a veretlenül megvívott őszi elsőséghez! Miképpen emlékszel vissza az elmúlt félévre?

- Köszönjük szépen a csapat nevében is! Egy rendkívül kiegyensúlyozott csoport a miénk és ezért egy két csapatot kivéve nagyon jó iramú és harcos meccseket kellet vívnunk ezért a szép eredményért. De a csapat mindenben nagyon egybe van, ez már tavasszal is igazolódott az én meglátásom szerint. Egy-két jó és rutinos játékos érkezett a nyáron és így még jobb lett a csapat! A nagyobb rangadókat sikerült rendre megnyerni és ez még nagyobb lendületet adott a csapatnak és a papírforma meccseken egy kicsit lazítani is tudtunk! De még egy nagyon fontos tavasz vár ránk és szerintem ez a csapat képes ezt a formát folytatni és akkor nem lesz baj!

- A realitásokat nézve már csak Varsány lehet rátok veszélyes tavasszal. Szerinted mennyire lehet éles ez a versenyfutás?

- Szerintem nem csak a Varsány veszélyes a csoportban. Nagyon nehéz tavasz elé nézünk, mert 5-6 csapat simán dobogós eséllyel indul neki tavasznak! Varsány, a Szécsény II., Nógrádsipek, Ipolyvece, vagy Mohora. Ezek a csapatok szerintem bőven a megyei II. osztályba való csapatok! Nagyon nehéz dolgunk lesz Ipolyvecén, Nógrádsipeken, Mohorán és még sorolhatnám!

- Véleményed szerint melyik volt az ősz legjobb 90 perce?

- Szerintem egyértelműen a tavalyi bajnok otthonában aratott sikerünk volt, ezt a csapat nevében mondom! De minden meccsre, mint szép csapatteljesítményre emlékszem vissza.

- A Varsány elleni mérkőzésen a kiállításoddal is felhívtad magadra a figyelmet. Főleg annak tükrében volt ez érdekes, mert még sárga lapot is csak elvétve szoktál begyűjteni. Hogy jött össze ez a piros lap?

- Dobos sporttársnak a begyében vagyok! Két sárga lap után mehettem az öltözőbe. Az elsőre utólag azt mondom, hogy igen, jogos volt, mert egy meg nem adott büntető után reklamáltam és megkérdeztem tőle, hogy ezt miért nem fújod be, mint a megye 1-ben régen! Erre azt mondta, hogy ez nem megye 1! Utána pedig az idegi állapotom diktált, mint egy vérbeli rangadón, tovább szövegeltem. Ezt megbántam! De a második lapot senki nem értette, még az ellenfél játékosa sem! Egy véletlen ütközést követően összeütköztem a játékossal és mind a ketten a földre estünk, majd felálltam és Dobos spori ezt mondta "ez megéri a második lapot, mert én törlesztettem". Ez nem így volt és ezt már ő is megválaszolta a meccs végén. De ez már a múlt és történelem!

- 10 meccsen 23 gól. Nem semmi! Minek köszönhető ez a figyelemreméltó termelékenység?

- Köszönöm! Fantasztikusan jó csapatban játszom és ezúton is szeretném megköszönni a csapatnak ezt a sok szép pillanatot. Remek passzokat kapok és a büntetőket is én rúgom! Az egész csapat nagyon jó, de én a csatárpárom, Bartyik Róbert asszisztjait is kiemelném! Hála Istennek megtaláltam a góllövőcipőmet! Remélem ehhez még tavasszal sikerül szerezni egy párat és bajnok lesz a Kétbodony SE!

- Kinek szurkolsz egyébként? Ki a példaképed?

- Barcelona és Ferencváros drukker vagyok. Természetesen a Kétbodony után. A példaképem édesapám és Messi!

- Már magasabb osztályban is bizonyíthattál. Tervezed esetleg, hogy ismét feljebb lépsz?

- Igen, már jártam magasabb osztályban és ott is jó éreztem magam! Ez a jövő zenéje, most csak a jelenlegi csapatomra koncentrálok, Kétbodonyra!

- Könnyen lehet viszont, hogy a jelenlegi együtteseddel is elérheted ezeket a célokat. Egy esetleges bajnoki cím esetén Kétbodony vállalná a megyei II. osztályt?

- Igen, szerintem ez a csapat a jelenlegi kerettel feljebb is játszatna, de ezt nem én döntöm el. Mindent beleértve egy ilyen kis faluban egy ifi nem egyszerű. De, ahogy ezt a vezetőséget megismertem, nincs lehetetlen számukra. De előbb meg kell nyerni a bajnokságot és utána tudok válaszolni biztosan!

- Köszönöm a lehetőséget és további sok sikert kívánok!

- Én is köszönöm a lehetőséget és ezúton is jó pihenést, boldog ünnepeket és sérülésmentes tavaszt kívánok mindenkinek! Hajrá Kétbodonyi Sasok!


2012/2013 MLSZ Nógrád Megye III. osztály felnőtt-közép

végeredmény

hely


csapat
M

GY

D

V

LG

KG

GK

P


megjegyzés

1.


SZÉCSÉNY VSE II.
20

17

1

2

55

10

45

52
2.


DOBOSKÚT SK NÓGRÁDSIPEK
20

15

2

3

57

24

33

47
3.


IPOLYTARNÓC SE
20

13

3

4

57

28

29

42
4.


KÉTBODONY SE
20

12

3

5

66

33

33

39
5.


VARSÁNY SE
20

11

2

7

48

29

19

35
6.


IPOLYVECE TE
20

8

6

6

37

36

1

30
7.


UNICUM FC MOHORA
20

7

3

10

47

44

3

24
8.


HERENCSÉNY SE
20

4

4

12

42

66

-24

16
9.


CSITÁR SE
20

4

3

13

36

62

-26

15
10.


LUDÁNYHALÁSZI SE
20

4

2

14

22

69

-47

14
11.


NÓGRÁDMARCAL SE
20

0

1

19

19

85

-66

1
12.


NAGYLÓC SE